Θερινός Κινηματογράφος "Καταρράκτες"

Cine "Καταρράκτες"

Στην περιοχή "Μύλοι" στο πάρκο καταρρακτών, λειτουργεί θερινός κινηματογράφος 220 θέσεων. Η προβολή πραγματοποιείται από υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα της Ιαπωνικής NEC, ενώ διατίθεται σύγχρονο σύστημα τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) της Eyes3Shut με ενεργά γυαλιά, που υπόσχεται άριστη κινηματογραφική εμπειρία.

Πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο τηλέφωνο 2310202085.

Σας καλωσορίζουμε στην νέα, θερινή κινηματογραφική σεζόν!!!

Διήμερο 11 και 12 Ιουλίου

(για τα τρέιλερ των ταινιών πιέστε στις εικόνες)

Διήμερο 16 και 17 Ιουλίου

(για τα τρέιλερ των ταινιών πιέστε στις εικόνες)

Μικρές Κυρίες

(δραματική)

_____________________________________

Πέμπτη 16/07 - 21:15

Παρασκευή 17/07 - 21:15


Πλοκή: Η Λουίζα Μέι Άλκοτ περιγράφει στο βιβλίο της -ένα από τα πλέον αγαπημένα αναγνώσματα των εφήβων - τη ζωή τεσσάρων κοριτσιών, που μοιάζουν πολύ με τη δική της οικογένεια. Η κεντρική της ηρωίδα είναι η Τζο Μαρτς, που ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας. Η Μεγκ , η μεγαλύτερη, συγκροτημένη και σταθερή ερωτεύεται τελικά έναν φτωχό δάσκαλο και εγκαταλείπει το όνειρο της μεγάλης ζωής. Η Άμι, επίσης καλλιτεχνική φύση, ατίθαση και ανυπάκουη, ξέρει να απολαμβάνει την κάθε μέρα, ενώ η εσωστρεφής Μπεθ προτιμάει το καταφύγιο του σπιτιού και το πιάνο της πέρα από οτιδήποτε άλλο. Οι «Μικρές Κυρίες» είναι ένα κλασικό βιβλίο ενηλικίωσης, που για την εποχή του υπήρξε ιδιαιτέρως επαναστατικό σε ό,τι αφορά στη θέση της γυναίκας, κι αυτό φαίνεται πως κέντρισε την Γκρέτα Γκέργουιγκ - μια από τις λιγοστές γυναίκες που καταφέρνουν να διακριθούν ως σκηνοθέτες στο Χόλιγουντ- που αποφάσισε να δώσει μια νέα πνοή σε μια πασίγνωστη αλλά πάντα επίκαιρη και ευαίσθητη ιστορία. Έτσι διατηρώντας μια καθαρή αφήγηση κινείται ανάμεσα σε δύο χρόνους μέσα από τη αφήγηση της Τζό, στην ενήλικη ζωή των αδελφών Μαρτς , και στο παρελθόν της παιδικής κι εφηβικής τους ηλικίας, συνθέτοντας τα πορτρέτα διαφορετικών κοριτσιών που η καθεμία τους εκπροσωπεί μία πλευρά της γυναικείας φύσης.

Διήμερο 18 και 19 Ιουλίου

(για τα τρέιλερ των ταινιών πιέστε στις εικόνες)

Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το

Μαγικό Διαμάντι

(μεταγλωττισμένο)

_____________________________________

Σαββάτο 18/07 - 21:15

Κυριακή 19/07 - 21:15


Πλοκή: Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας Μάγκα Καν και η δαιμόνια βασίλισσα του Σιρίμα το έχουν επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι. Τυφλός από θυμό ο Μάγκα Καν εξαπολύει τους στρατιώτες-πιθήκους του για να εντοπίσουν τον νεαρό ληστή. Ο χαλαρός Πίνκι, εντωμεταξύ, ζει ήρεμα σε ένα χωριό, ενώ η Βερόνικα βαριέται και ονειρεύεται περιπέτειες. Το όνειρο της θα εκπληρωθεί, όταν ο Πειρατής Μαυροδόντης κάνει την εμφάνιση του, αναζητώντας το διαμάντι για να γεμίσει τα σεντούκια του χρυσό και πολύτιμα πετράδια. Ο Πίνκι και η Βερόνικα θα βρεθούν εν πλω μαζί του σε μία αναπάντεχη περιπέτεια προς αναζήτηση του Μαγικού Διαμαντιού.