Θερινός Κινηματογράφος Ωραιοκάστρου

"Cine Ωραιόκαστρο"

Στην οδό Μακεδονικού Αγώνα & Ζάππα, στο Ωραιόκαστρο, εντός του Εμπορικού Κέντρου «Castle Mall» (δίπλα στο κέντρο διασκέδασης Rose Garden), λειτουργεί θερινός κινηματογράφος 220 θέσεων. Η προβολή πραγματοποιείται από υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα της Ιαπωνικής NEC, ενώ διατίθεται σύγχρονο σύστημα τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) της Eyes3Shut με ενεργά γυαλιά, που υπόσχεται άριστη κινηματογραφική εμπειρία.

Πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο τηλέφωνο 2310200912.

Εβδομάδα 27 Ιουνίου έως 03 Ιουλίου

(για τα τρέιλερ των ταινιών πιέστε στις εικόνες)

Αγκάθα: Η Εξιχνίαση

Ενός Φόνου

(μυστηρίου)

_________________________________

Πέμπτη 27/06 - 21:15

Παρασκευή 28/06 - 21:15

-

Κυριακή 30/06 - 21:15

Δευτέρα 01/07 - 23:00

Τρίτη 02/07 - 23:00

Τετάρτη 03/07 - 23:00


Πλοκή: 1926, και η Αγκάθα Κρίστι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν η γραφή της αρχίζει να γίνεται προβλέψιμη, αλλά και όταν ο άπιστος σύζυγος της την πιέζει για διαζύγιο, το οποίο κι εκείνη δεν επιθυμεί. Καθώς αποζητά μια εναλλακτική για να ζωντανέψει το νέο μυθιστόρημα της, προσεγγίζεται από μια γυναίκα, τη Μέιμπελ Ρότζερς, η οποία αποζητά βοήθεια στην επίλυση του μυστηρίου της δολοφονίας της συνεργάτιδας της, Φλόρενς, που δέχτηκε ένα μοιραίο χτύπημα πάνω σε τρένο. Παρότι αρχικά διστακτική να αναλάβει μια αληθινή περίπτωση φόνου, η Κρίστι μετατρέπεται σε ιδιωτικός ντετέκτιβ, αφήνοντας τους πάντες να αναζητούν το τι κάνει. Αυτή είναι η νέα της ιστορία, αλλά αυτή τη φορά έχει αληθινούς ήρωες και χειροπιαστό κίνδυνο.

Εβδομάδα 04 έως 10 Ιουλίου

(για τα τρέιλερ των ταινιών πιέστε στις εικόνες)

Ο Καραγκιόζης Master Chef

(θέατρο σκιών)

_________________________________

-

-

-

-

-

Τρίτη 09/07 - 20:30

-


Πλοκή: Ο Καραγκιόζης για να γλυτώσει από την ανεργία, σκαρφίζεται να κάνει τον μάγειρα, μιας και είναι της μόδας! Αιτία το μαγαζί του Χατζιαβάτη που κληρονομεί από τον θείο του, τον Σαμπαναγά. Ο Καραγκιόζης βάζει ποδιά και σκούφο, υποδέχεται όλους τους φίλους, στους οποίους σερβίρει τα φαγητά του και σε όσους από εσάς έρθετε, άφθονο γέλιο!

Εβδομάδα 11 έως 17 Ιουλίου

(για τα τρέιλερ των ταινιών πιέστε στις εικόνες)

Οι Πειρατές των Χρωμάτων

(θεατρική παράσταση)


_________________________________

-

-

-

-

Δευτέρα 15/07 - 20:30

-

-


Προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους σε ένα ξέφρενο πάρτυ γεμάτο με θέατρο, παιχνίδι και χορό!!!